Join us

DO GREAT WORK. THEN RELAX.

Werken bij WTP Buynamics

Wij zijn altijd op zoek naar geweldige mensen om ons team te versterken. Als je wilt werken bij WTP Buynamics en gepassioneerd bent om het beste werk te leveren, het verschil wil maken en plezier wil beleven, neem dan direct contact met ons op!

Contact

Onze cultuur

WTP Buynamics streeft naar samenwerken op basis van vertrouwen, met veel ruimte voor creativiteit en ondernemerschap. Daarom zijn de volgende principes key:

  • Nieuwsgierigheid
  • Eerlijkheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Humor & plezier

We volgen de principes van de lean startup. Dat betekent dat onze medewerkers cruciaal zijn in ons succes en dat iedereen volledige vrijheid heeft. Teams beslissen zelf op welke locatie en werktijden zij werken. Het is cruciaal dat je doet wat je leuk vindt, dat je nieuwe wegen bewandelt en samen plezier beleeft. Alleen dan zal er genoeg energie vrijkomen om met WTP Buynamics de wereld te veroveren. Bij WTP Buynamics doen we alles een beetje anders dan anderen, want dat is hoe we het verschil maken. 5% van onze jaarlijkse winst doneren we aan een goed doel.

Vacature stagiaire

Ben je op zoek naar een leuke stage? Een stage bij WTP Buynamics is een kickstart voor jouw carrière! We begeleiden onze mooie klanten intensief, investeren veel in product development en in de ontwikkeling van het team. We hebben altijd plek voor goede HBO stagiaires. We volgen de principes van de lean startup; WTP Buynamics draait op energie en heel veel lol.

Bekijk deze vacature

Vacature Data Collector (bijbaan)

Ben jij op zoek naar een unieke bijbaan als Data Collector die je kunt doen vanuit huis en op elke gewenst tijdstip? WTP heeft recent een dienst opgericht voor haar klanten om werk uit handen te nemen en te helpen met het invoeren van data. Voor ons WTP services team zijn wij op zoek naar studenten die in opdracht van onze klanten waarde willen creëren.

Bekijk deze vacature